Gewoon eerlijke en fatsoenlijke service bij Autobedrijf Kazemier

Wij zijn een auto- en kampeervoertuigen- bedrijf met meer dan 25 jaar aan ervaring in het vakgebied. We gaan niet voor de gemakkelijkste oplossing, maar denken met onze klant mee. Persoonlijke service is waar we voor staan. In onze werkplaats kunt u bekwaam vakmanschap verwachten. Opleveringskosten doen we niet aan. Bij Autobedrijf Kazemier & Camperservice Buitenpost behoren inruil, financiering en garantie altijd tot de mogelijkheden. Heeft u de juiste occasion gevonden? Dan krijgt u daar altijd een basic-afleverpakket bij! Benieuwd wat we nog meer te bieden hebben, kom dan een keer langs voor een kop koffie.

Wilt u direct een afspraak maken voor onderhoud of iets anders? Dat kan! Gerk staat voor u klaar. Bel met Gerk of stuur een bericht via whatsapp (06-25113430). Liever via mail? Dat kan hier.

autobedr_kazemier_5

 

Naast auto’s, campers en caravans leveren wij originele camper en auto-onderdelen van de meeste merken tegen scherpe prijzen. Daarbij zijn we ook groothandel in banden. Kortom een full-service autobedrijf. Een aantal van onze partners waar we mee werken zijn:

 

sidebar-kazemier